Castellano

 

 

 

Facebook Twitter Youtube Instagram

 

 

Inscripcions tancades

Actualitzat 13/05/2023

 

El període d'inscripció ha finalitzat, i un any més amb éxit rotund, es nota que hi ha ganes d'Impalada. Aviat donarem informació dels horaris i recollida de acreditacions.

Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb el Moto Club Impala enviant un correu a info@motoclubimpala.com.


Impalada 2024, inscripcions obertes

Actualitzat 21/04/2024

 

La 35ª Impalada ja ha arribat, enguany es durà a terme el dissabte 8 de juny i tant la sortida com l'arribada seran a l'Hotel Bruc d'El Bruc.

Ja hem obert el període d'inscripció, teniu marge fins el 12 de maig per apuntar-vos. Mantenim els preus de l'any passat, 75€ pels socis i 130€ pels no socis, i el procediment és el mateix de les darreres edicions, trobareu tota la informació necessària en aquest enllaç: Inscripció.

Al realitzar la inscripció haureu d'escollir el segon plat, podeu veure el menú complert en aquest enllaç: Menú

No espereu fins l'últim dia per apuntar-vos, les places son limitades i, per raons de logística, no podrem admetre més inscripcions un cop tancades.

GeeksforGeeks logo

Polo del Moto Club Impala

Enguany, a part de l'habitual samarreta de la Impalada, també oferim la possibilitat d'aconseguir un polo del Moto Club Impala, per 15€ addicionals al fer la inscripció. La talla serà la mateixa per les dues peces.

Reserva de taula per grups:

Si sou un grup (de dos a deu persones) i voleu seure tots junts al dinar, si us plau comuniqueu-ho prèviament enviant un correu a reserves@motoclubimpala.com.

Anirem donant més detalls de l'esdeveniment aquí, a la nostra web, Instagram i Facebook.


La Impalada 2024 s'acosta

Actualitzat 03/04/2024

 

La 35ª Impalada va prenent forma, enguany es durà a terme el dissabte 8 de juny i tant la sortida com l'arribada seran a l'Hotel Bruc de El Bruc.

Aviat obrirem les inscripcions, estigueu atents a la informació que anirem publicant aquí mateix, a Facebook, Instagram i a la web del MCI, mentre tant ja podeu anar reservant el dissabte 8 de juny per tornar a gaudir de la Impalada.