Castellano

 

 

 

Facebook Twitter Youtube Instagram

 

 

Noves dates per l'entrega d'acreditacions

Actualitzat 05/06/2022

 

Amb l'objectiu d’avançar al màxim l’entrega d’acreditacions i, d’aquesta manera, evitar cues i endarreriments el dia de la Impalada, oferim noves dates perquè pugueu recollir les vostres acreditacions i la resta de material, son aquestes:

Si encara no teniu la vostra acreditació, us preguem fer us d’aquesta opció, serà en benefici de tots.


Inscripcions tancades

Actualitzat 26/05/2022

 

El període d'inscripció ha finalitzat, i un any més amb éxit rotund, es nota que hi ha ganes d'Impalada.

Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb el Moto Club Impala enviant un correu a info@motoclubimpala.com.


Impalada 2022, inscripcions obertes

Actualitzat 06/05/2022

 

Després de dos anys de pausa per la pandèmia, torna la Impalada! I amb ella celebrarem el 60è aniversari del naixement de la Impala i 25è de la creació del Moto Club Impala.

Aquest any la Impalada es durà a terme el dissabte 11 de juny i tant la sortida com l'arribada seran a la Colonia Rusiñol de Manlleu.

Ja hem obert el període d'inscripció, teniu marge fins el 25 de maig per apuntar-vos. El procediment és el mateix que el dels anys anteriors, trobareu tota la informació necessària a l'enllaç "Inscripció", situat a l'esquerra d'aquesta pàgina.

No espereu fins l'últim dia per apuntar-vos, les places son limitades i, per raons de logística, no podrem admetre més inscripcions un cop tancades.

Enguany, a part de l'habitual samarreta de la Impalada, també oferim la possibilitat d'aconseguir el polo conmemoratiu del 25è aniversari del Moto Club Impala, per 15€ addicionals al fer la inscripció. La talla serà la mateixa per les dues peces.

Anirem donant més detalls de l'esdeveniment aquí, a la nostra web, Instagram i Facebook.


La Impalada 2022 s'acosta

Actualitzat 01/04/2022

 

Aquest any la Impalada es durà a terme el dissabte 11 de juny i tant la sortida com l'arribada seran a la Colonia Rusiņol de Manlleu.

Aviat obrirem les inscripcions, estigueu atents a la informació que anirem publicant aquí mateix, a Facebook, Instagram i a la web del MCI, mentre tant ja podeu anar reservant el dissabte 11 de juny per tornar a gaudir de la Impalada.