Castellano

 

 

 

Facebook Twitter Youtube Instagram

 

 

Preguntes freqüents

 

Puc venir amb una altra Montesa?

No, la Impalada sols és per a les diferents versions de la Impala (versions 1, 2 i derivades fins la Texas i la King). En el calendari hi ha altres esdeveniments on no existeix aquesta limitació.


Puc venir només al dinar?

No contemplem aquesta opció, com a Moto Club intentem reunir el màxim número de motos, no de gent en un restaurant. És difícil trobar un espai únic per a 400 persones, i no volem deixar fora cap motorista per manca de places al dinar, per això donem prioritat absoluta a qui ve en moto.


Tenim preu per menors o menú infantil?

No tenim aquesta opció, es una decisió del pare/mare venir amb un menor, la priorització de les motos per damunt dels acompanyants ens condiciona disposar d'opcions que ho promocionin, però no negarem cap inscripció feta pel procés normal.


Si a darrera hora no puc venir, em torneu els diners?

La inscripció a la Impalada no persegueix cap benefici econòmic, amb ella es paguen els materials, adhesius, samarretes, assegurances, senyalització, permisos, ambulància, dinar, etc. A darrera hora tot això ja està disponible pel participant i no ho podem retornar, així doncs la inscripció tampoc.


Tothom paga el mateix?

Els socis sempre tenen un preu bonificat, però no hi ha cap més excepció, tothom ha de fer efectiva la seva inscripció, fins i tot els que treballen en l'organització, senyalització, logística. Aquest treball és voluntari, lliure i un autèntic plaer.


Quins drets tinc amb la incripció?

Amb la inscripció tens garantida la il·lusió i esforç del Moto Club per reunir prop de 400 Impales, i a més a més els elements habituals d'una Impalada: samarreta, adhesiu, acreditació, esmorzar, furgonetes "escombra" i una ambulància durant tota la ruta.

No som un negoci, no ens mou guanyar diners, però ens agrada fer-ho bé. Totes les crítiques o suggerències son benvingudes.


Què passa si tinc una avaria?

La organització posa a disposició dels participants dues furgonetes i un minibus seguint tota la ruta per recollir a aquells que tinguin una avaria i dur-los fins el final de la Impalada. A partir d'aquell moment cadascú haurà de gestionar la tornada pels seus mijans, per això recomanem disposar d'una assegurança d'assistència en carretera.


Puc fer una ruta alternativa?

Quan organitzem la Impalada seleccionem una ruta adequada a les nostres motos, demanem els permisos preceptius, avisem a tots els ajuntaments afectats i senyalitzem la ruta. Normalment, si la ruta ho permet, oferim alguna drecera també senyalitzada pels que no vulguin fer tants quilòmetres o vagin justos de temps. Si opteu per fer una ruta fora de la prevista, considerarem a tots els efectes que no esteu participant a la Impalada.