Castellano

 

 

 

 

 

Periode d'inscripció finalitzat

Actualitzat 27/05/2019

 

Ja ha acabat el periode d'inscripció a la Impalada, amb un éxit rotund. Ens veiem el proper dissabte!


Hem assolit el número màxim previst d'inscripcions

Actualitzat 21/05/2019

 

Un any més la participació a la Impalada serà un éxit, superant la d'anys anteriors. Malauradamente, aquest éxit també suposa haver assolit abans d'hora el número màxim d'inscripcions que podem admetre. Tot i això deixem obert el formulari d'inscripció, però totes les sol·licituts que rebem a partir d'ara quedaran condicionades a que s'alliberi alguna plaça. També reservem unes places que es sortejaran entre totes les sol·licituds que es rebin abans del 26 de maig, data inicialment prevista pel tancament de les inscripcions.


Impalada 2019, inscripcions obertes

Actualitzat 12/04/2019

 

Aquest any la Impalada es durà a terme el dissabte 1 de juny i tant la sortida com l'arribada seran a l'Hotel Qgat de Sant Cugat del Vallès.

Ja hem obert el període d'inscripció, teniu marge fins el 26 de maig per apuntar-vos. El procediment és el mateix que el dels anys anteriors, trobareu tota la informació necessària a l'enllaç "Inscripció", situat a l'esquerra d’aquesta pàgina.

No espereu fins l'últim dia per apuntar-vos, les places son limitades i, per raons de logística, no podrem admetre més inscripcions un cop tancades.

Anirem donant més detalls de l'esdeveniment aquí, a la nostra web i pàgina de Facebook.


Noves normes per la Impalada 2019

Actualitzat 12/04/2019

 

Aquest any, pensant en la seguretat de tots els participants, introduïm l'obligatorietat per conductor i passatger de vestir, a part del casc homologat obligatori, jaqueta de màniga llarga, pantalons llargs, sabates tancades i guants.